Hudvård/håranalys

Hårmineralanalys


En hårmineralanalys ger en unik inblick i din kropps näringsstatus och kartlägger näringsbalansen i din kropp över tid. Du får information om vad just du och din kropp behöver för att må så bra som möjligt. Man ser om du har brist eller överskott på någon mineral. Du får personligt anpassade råd om kosthållning och kosttillskott så du själv kan förbättra din hälsa.


Vad visar en hårmineralanalys?

Analysresultatet visar vad din kropp tar upp och lagrar i vävnaderna under en längre period. Den visar kroppens näringsstatus, metaboliska typ, viktiga hormonbalanser och hur effektivt kroppen hanterar de olika näringsämnena. Den visar också ansamling av tungmetaller och giftiga ämnen som bly, arsenik och kvicksilver samt hur väl man avgiftar dessa.


För vem?

Alla som är intresserade av sin hälsa kan ha nytta av en hårmineralanalys men kanske mest  en person som:


 • Mår dåligt utan att hitta orsaken
 • Stressar mycket (fysiskt eller psykiskt)
 • Äter en obalanserad diet
 • Tar kosttillskott
 • Vill förebygga sjukdomar
 • Är särskilt intresserad av sin egen hälsa
 • Kan ha medfödda obalanser


Hur går det till?

Hårprovet klipps från nackloben (ca 150 mg) endast 2-3 cm av de hår som är närmast hårbotten används. Efter ca 3 veckor är analysen klar och vi går igenom resultatet vid en personlig konsultation. Det brukar ta ca 30 min.

Pris

Hårmineralanalys

2000 kr

Omtestning

1600 kr

Naturlig FaceLift Massage

En terapeutisk massage som kombinerar traditionella japanska och indiska tekniker med akupressur och ansiktsreflexologi.

Behandlingen ökar blodcirkulationen, löser upp muskelspänningar, slätar ut och förbättrar slapp hud samt balanserar tillståndet i huden. Då man bearbetar punkter kopplade till de inre organen ger behandlingen en balanserande effekt på hela kroppen, stimulerar nervsystemet och förbättrar det lymfatiska flödet. Resutatet blir ett fräschare, friskare utseende och fördröjer ålderstecken.


Naturlig facelift kan:

 • öka blodicirkulationen och syresättningen vilket ger huden en friskare lyster.
 • stärka ansiktsmusklerna och bidra till att förebygga/förbättra slapp hud och fina linjer.
 • reparera och balansera tillståndet i huden vilket fördröjer ålderstecken.
 • lösa upp muskelspänningar och skänka djup avslappning och inre frid.
 • stimulera och skapa balans i nervsystemet. Balans förbättrar den allmänna hälsan och har en positiv inverkan på utseendet.
 • förbättra det lymfatiska flödet och transportera bort slaggprodukter, gifter och svullnad från huden.


Resultatfokuserad och regelbunden behandling ökar fördelarna.

Hudvårdsbehandlingar

Det som skiljer naturlig/ekologisk hudvård från konventionell är ingredienserna. Grön skönhetsvård försöker i största möjliga mån hitta ingredienser från naturen och undviker syntetiska kemikalier som i värsta fall är miljöfarliga, kan orsaka allergiska reaktioner eller hormonella störningar och reproduktionsskador. Den ekologiska hudvården tar också ett större ansvar för miljö och djurliv.Vårdande behandlingar för kropp och själ med omtanke om både din hud och vår miljö. I alla behandlingar används naturliga och ekologiska produkter av högsta kvalitet.

Pris

Ekologisk ansiktsbehandling 50 min, inkl. peeling och ansiktsmask.

700 kr


Ekologisk ansiktsbehandling 75 min inkl. portömning, peeling och ansiktsmask.

995 kr

Naturlig FaceLift massage 45 min

700 kr

Naturlig FaceLift massage lyx 60 min

800 kr

Inför besöket

Ekologiska hudvårdsprodukter innehåller ingredienser från naturen, oljor, växter, lera mm Ingredienser som är näringstäta, aktiva och välgörande. Man kan ibland känna att det liksom "tinglar" i huden och att den blir lite röd när man smörjer in sig med en kräm. Detta är helt normalt och går över. Det är inte en allergisk reaktion. Produkterna är mycket aktiva och verksamma det är positivt att du känner att de verkar.


Precis som man kan vara allergisk mot katter, hundar och ägg så kan man vara allergisk mot ämnen som blommande blommor eller citrus som kan finnas i ekologisk hudvård. Det är mycket viktigt att du talar om eventuella allergier eller känsigheter för att jag ska kunna anpassa behandling och produkter till dig på bästa sätt.

Efter besöket

Efter en behandling kan du känna dig lite trött och frusen. Speciellt om vi jobbat med massage som främjar lymfans utrensningsarbete.Det är helt normalt och betyder att behandlingen har effekt. Var lite extra snäll mot dig själv.

Drick vatten eller ett varmt örtte om du känner dig frusen.


Fortsätt att använda ekologisk hudvård hemma för att få bästa resultat av din behandling. Man ska inte blanda inte ekologisk och traditionell hudvård! De jobbar på olika sätt. Eteriska oljor, som används i ekologisk hudvård slussar ner vitaminer och näringsämnen i huden. Traditionell hudvård innehåller bland annat silikoner, parabener och hormonstörande ämnen som inte ska slussas ner i huden.

Bryn

Jag  färgar dina fransar och bryn i färger speciellt anpassade för dig. Tillsammans kommer vi fram till vad du gillar och trivs i.

Färgning av bryn och fransar samt formning

400 kr

Färgning av bryn samt formning

350 kr

Bryn formning

300 kr

Färgning av fransar/bryn

300 kr

Linas hud & hälsa

COPYRIGHT © 2017   |   ALL RIGHTS RESERVED